Eelman Bewindvoeringen is over naar Stichting CAV

Eelman Bewindvoeringen is al 15 jaar een gerenommeerde WSNP en beschermingsbewindpraktijk in Amsterdam. Met 275 WSNP-bewinden en andersoortige werkzaamheden als: beschermingsbewind, faillissementen en schuldhulpverlening voor bedrijven, werken 6 professionals hard aan schuldhulpverlening en financiële zorgverlening.

Op 1 september is de praktijk van Eelman Bewindvoeringen over gegaan in Stichting CAV. Een bewuste stap van Jan Eelman na 15 jaar zelfstandigheid. Het mooie van deze overgang is dat alle bewindvoerders met de zaken over gaan. Hierdoor ondervinden cliënten en relaties geen hinder van de overgang. De verwachting is dat ze op korte termijn al de vruchten gaan plukken van de samenwerking.

Samenwerking vanuit meerdere disciplines
Samenwerking in financiële zorgverlening vanuit meerdere disciplines is een belangrijk uitgangspunt voor deze stap. De multidisciplinaire en integrale financiële zorgverlening als thuisadministratie, budgetbeheer, bewindvoering, schuldenbewindvoering, MSNP, mentorschap, curatelen en WSNP kan beter gerealiseerd worden bij Stichting CAV. Dit mede omdat CAV een van de grootste en oudste bewindvoerders van Nederland is en tegelijkertijd dichtbij is gesitueerd. CAV werkt vanuit Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Zoetermeer, Utrecht en binnenkort ook Alkmaar. Binnen het brede pallet van financiële zorgverlening wordt de specialistische kennis en kunde van Eelman Bewindvoeringen op terrein van insolventie maximaal benut.

Erwin Bel en Frank Scheffers (Stichting CAV) en Jan Eelman (Eelman bv) zijn blij dat deze samenwerking tot stand is gekomen.