BETALINGEN RONDOM FEESTDAGEN

BETALINGEN RONDOM FEESTDAGEN

De feestdagen komen er weer aan. Wilt u extra leefgeld? Vraag het op tijd aan. Graag 1 week voor de feestdag. Met de feestdagen zijn wij gesloten. Hieronder ziet u per feestdag wat voor u belangrijk is.

Betalingen rond Kerst (dinsdag 25 december en woensdag 26 december)

Wilt u (extra) geld voor de Kerstdagen? Vraag dit dan aan voor 18 december. Indien er wordt besloten dat er extra geld mogelijk is, dan heeft u uw (extra) geld voor de Kerstdagen. Als u uw leefgeld normaal gesproken op dinsdag of woensdag krijgt, dan krijgt u dat nu maandag 24 december.

CAV is gesloten op dinsdag 25 december en woensdag 26 december.

 

Betalingen rond Nieuwjaarsdag (dinsdag 1 januari)

Wilt u (extra) geld voor de jaarwisseling? Vraag dit dan aan voor 24 december. Indien er wordt besloten dat er extra geld mogelijk is, dan heeft u uw (extra) geld voor Nieuwjaarsdag. Als u uw leefgeld normaal gesproken op dinsdag, dan krijgt u dat nu maandag 31 december.

CAV is gesloten op dinsdag 1 januari 2019.

 

CAV wenst u fijne feestdagen!

2018-11-28T14:53:28+00:00 28 november 2018|actueel|