Stichting CAV en E.R.M. slaan handen ineen

Per 1 juli 2019 is E.R.M. Financiële Zorg onderdeel van Stichting CAV. CAV is voornamelijk actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht, E.R.M. in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Samen delen we een groot werkgebied. E.R.M. is tussen Arnhem en Nijmegen in Wijchen gevestigd.

De cliënt profiteert van deze samenwerking. Het goede blijft behouden: Marijn, Marleen, Marloeke en Marieke blijven de bewindvoerders van ongeveer 200 cliënten. Tegelijkertijd verbetert er voor de cliënt veel: E.R.M. kan gebruik maken van de kennis van Stichting CAV van Budgetbeheer, Bewindvoering, schuldhulpverlening, WSNP, Mentorschap en Curatelen.

Marieke (eigenaar E.R.M.) en Erwin (directeur-bestuurder stichting CAV) geloven in een goede samenwerking waardoor de cliënt van een nog passender financiële zorgverlening wordt voorzien.

Zie voor CAV: www.stichting-CAV.nl
Zie voor ERM: www.erm-fz.nl