Podcast serie 1

Aflevering 3 met Co Eppink – Uit de schulden

“Mijn tip voor iedereen die schulden heeft: blijf eerlijk & zoek hulp.”

In deze podcast aflevering gaat Liselotte in gesprek met auteur Co Eppink. Hij is de auteur van het boek “bijten op een houtje” en beschrijft daarin zijn ervaringen over hoe hij uit de schulden is gekomen. Liselotte kijkt met hem terug op die periode, en hoort wat hem heeft geholpen, en wat niet. Hoe hij uiteindelijk terecht is gekomen in de WSNP en hoe hij zo weer kon aftellen naar een nieuwe toekomst. Hij vertelt eerlijk welke hobbels hij moest nemen, en hoe het hem heeft geholpen om open en eerlijk voor zijn financiële problemen uit te komen. Het is een waardevol verhaal geworden. Zowel voor mensen die ook in de financiële problemen zitten, als voor hulpverleners, om je te realiseren hoe je het verschil kunt maken voor anderen.

Als je het een mooi verhaal vindt, wil ik je vragen om de Podcast te delen in je netwerk. En om een reactie of review achter te laten.