Detachering schuldhulpverlening

CAV gaat haar diensten op het gebied van schulden uitbreiden! CAV heeft vanuit Msnp, schuldenbewind en Wsnp veel ervaring op het gebied van schuldenproblematiek. Ook in 2022 zijn er nog steeds veel mensen in Nederland met schulden en deze mensen moeten geholpen worden zodat zij weer echt mee kunnen doen in de maatschappij.

CAV wil met deze expertise een bijdrage leveren binnen het sociaal domein, zodat inwoners met schulden zo optimaal mogelijk en op maat geholpen kunnen worden. CAV heeft een poule schuldhulp professionals die graag het team binnen jouw gemeente komen versterken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie?

Mevrouw A. (Amal) Kharkhach-Van Caem
Accountmanager
T 06 40348198
detacheren@stichting-cav.nl

Mevrouw W. (Willemijn) Roodenburg-Drechsler
Manager detacheren
T 088 8 228 264
detacheren@stichting-cav.nl