Werken bij…

Zoek je een baan dichtbij? Met negen vestigingen zitten we zo’n beetje in het hele land bij je in de buurt, met zinvol en uitdagend werk. Want we zijn maatschappelijke financiële zorgverlener zonder winstoogmerk. Als jij ervaring hebt in de financiële zorgverlening en je bent van nature positief, pro-actief en persoonlijk in je benadering naar cliënten toe, maak je een grote kans op je droombaan.

Actuele vacatures

Op dit moment zoeken we voor een aantal vestigingen nieuwe collega’s:

Een open sollicitatie

Omdat we nog altijd groeien bij Stichting CAV, zijn we vaak op zoek naar nieuwe collega’s. Als jij op zoek bent naar een baan in de financiële zorgverlening, kijk dan eens of deze vacature bij je past.

Is dit jóuw baan?

Stuur je motivatie en CV: sollicitatie@stichting-cav.nl
Vragen? Je kan bellen met Saskia Boere (HR Adviseur) op 088 8 228 418 of stuur een mail naar: sollicitatie@stichting-cav.nl

Wie zijn wij?

Stichting CAV is een maatschappelijke financiële zorgverlener zonder winstoogmerk. Wij zijn er voor mensen die hun financiële zaken en/of zorg-beslissingen onvoldoende of niet meer zelf kunnen regelen, door bijvoorbeeld een beperking, schulden of ouderdom. Wij helpen hen met het beheer van hun financiële huishouding en met het nemen van beslissingen op het gebied van zorg en behandeling. Wij zorgen voor rust en stabiliteit. Dan kunnen mensen aan hun toekomst werken of gewoon van hun oude dag genieten.