Werken bij…

Zoek je een baan dichtbij? Met negen vestigingen zitten we zo’n beetje in het hele land bij je in de buurt, met zinvol en uitdagend werk. Want we zijn maatschappelijk ondernemer in de financiële zorgverlening. Als jij ervaring hebt in de financiële zorgverlening en je bent van nature positief, pro-actief en persoonlijk in je benadering naar cliënten toe, maak je een grote kans op je droombaan.

Actuele vacatures

Op dit moment zoeken we voor een aantal vestigingen nieuwe collega’s:

Een open sollicitatie

Omdat we nog altijd groeien bij CAV, zijn we vaak op zoek naar nieuwe collega’s. Als jij op zoek bent naar een baan in de financiële zorgverlening, kijk dan eens of deze vacature bij je past.

Is dit jóuw baan?

Stuur je motivatie en CV: sollicitatie@stichting-cav.nl
Vragen? Ook dan kun je mailen naar: sollicitatie@stichting-cav.nl

Wie zijn wij?

Stichting CAV is een maatschappelijk ondernemer. Het is onze missie mensen te helpen met het beheer van hun financiële huishouding en het nemen van beslissingen op het gebied van zorg en behandeling. Mensen die dit onvoldoende of niet zelf kunnen door bijvoorbeeld een beperking, schulden of ouderdom. Met onze zorgverlening bieden we rust en stabiliteit, zodat mensen aan hun toekomst kunnen werken of gewoon van hun oude dag kunnen genieten. Wij halen voldoening uit het helpen van deze mensen en vinden dat iedereen recht op hulp heeft.