Kennismaking Leiden 2021-03-29T16:52:09+00:00
Groepsfoto Leiden

Even voorstellen: Onze bewindvoerders in Leiden

Met Yvette, Hester, Eline, Lisanne, Xander & Daisy gaat het team Leiden vanaf april van start. Voor iedereen die graag alvast even nader kennismaakt, stellen we ons graag even aan je voor:

Mijn naam is Yvette de Gier, ik ben 27 jaar. Na mijn geboorte in een Leids ziekenhuis heb ik in Oegstgeest gewoond. Vorig jaar ben ik verhuisd naar Leiden. Naast mijn middelbare school deed ik aan wedstrijdzwemmen op topsport niveau. Nadat ik hiermee ben gestopt heb ik de opleiding Sociaal Juridisch Dienstverlening aan de Hogeschool Leiden afgerond. Sinds 2019 ben werkzaam als bewindvoerder bij Stichting CAV. Eerst in het team in Den Haag, nu maak ik deel uit van team Leiden. Naast mijn werk bij CAV geef ik zwemles aan kinderen, maar ook zwemtraining aan volwassen. Zo af en toe zwem ik zelf ook nog wat baantjes. Daarnaast wandel ik graag en is een koken een hobby. Je kan mij omschrijven als rustig en gedreven. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben, ben ik iemand die gelijk voor je klaar staat.

Mijn naam is Hester Lok en ik ga het mentorschap in Leiden opstarten. Ik ben sinds januari 2021 begonnen bij CAV als mentor. Op dit moment word ik ingewerkt door Marc Jan en Claudine. Ook leer ik delen van het vak als bewindvoerder van Hans Kulk en Linda Vet. Tot nu toe bevalt het erg goed en leer ik veel. Marc Jan en Claudine hebben elk een eigen stijl en het is leuk om deze verschillen bij beide af te kijken. Als achtergrond heb ik de opleiding Pedagogiek gevolgd in Leeuwarden. Daarna ben ik verhuisd naar Utrecht om de pre-master en master Humanistiek te volgen aan de universiteit voor Humanistiek. Ik wil graag een waardevolle toevoeging zijn als mentor aan het team.

Hoi allemaal. Ik ben Eline van der Velden en ik ben 26 jaar. Mijn CAV carrière is in september 2015 begonnen als stagiaire voor mijn derdejaars stage van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool in Leiden. Ik ben in 2017 afgestudeerd en nog steeds werkzaam bij CAV als bewindvoerder. Mijn stage was op de vestiging in Den Haag, inmiddels werk ik alweer drie jaar op de vestiging in Zoetermeer. Nu is de tijd aangebroken om een nieuw avontuur te beginnen op onze nieuwe vestiging in Leiden, waar ik ontzettend veel zin in heb. Omdat ik mijn studententijd heb doorgebracht in Leiden, voelt dit voor mij een beetje als thuiskomen. Ik kijk er naar uit om een goede samenwerking tegemoet te gaan met verschillende maatschappelijke organisaties in en rondom Leiden.

Mijn naam is Lisanne Ruiter en ik ben 24 jaar. Ook ik ben bij Stichting CAV terecht gekomen tijdens mijn stage in het 3e jaar van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool Leiden. Dit is mij zo goed bevallen dat ik ben blijven plakken. Inmiddels werk ik drie jaar als bewindvoerder en heb ik al in de vestiging Den Haag en Zoetermeer gewerkt. Nu maak ik de stap naar de nieuwe vestiging in Leiden, mijn geboortestad. Op dit moment heb ik al veel dossiers in Leiden dus de omgeving is mij niet onbekend. Ik kijk uit naar het opstarten van de vestiging, de samenwerking met instanties in de buurt en het bieden van onze hulp aan de mensen die dit nodig hebben.

Ik ben Xander van Twist en ben sinds kort woonachtig in Leiden. Ik ben nu ruim 5 jaar werkzaam bij stichting CAV als bewindvoerder. Daarnaast ben ik de teamcoördinator van de vestiging Rotterdam en nu ook van de vestiging Leiden. Wat ik vooral leuk vind aan het vak bewindvoerder is dat geen dag het zelfde is en om mensen die geen uitweg meer zien te helpen om weer een toekomst op te bouwen.

Beste allemaal. Mijn naam is Daisy Mok en ik ben 32 jaar. Inmiddels ben ik vijf jaar werkzaam als bewindvoerder bij Stichting CAV in Den Haag. Wat het vak bewindvoering zo interessant maakt is dat het constant in beweging is. Regels en wetgeving veranderen continue waardoor je steeds up to date moet blijven.
Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn gezin. Daarnaast ben ik lid van een roeivereniging. Momenteel geniet ik van mijn bevallingsverlof van mijn tweede kind. Ik heb veel zin om in mei weer te beginnen op onze nieuwe vestiging in Leiden. Tot ziens!