Reis met je hart

De ruim 12 jaar ervaring in de reisbranche hebben mij laten zien hoeveel positiefs vakantie doet met mensen, dus ook wat anderen missen. Dit is de basis waarom ik mij wil inzetten om mensen te helpen, die niet zelf in staat zijn een (korte) vakantie te betalen. Daarom heb ik in 2015 besloten echt invulling te geven aan een idee waar ik al langere tijd mee rondloop: de oprichting van de Stichting “Reis met je Hart”.

Het is zo geweldig om te zien welke impact je kunt hebben met een weekendje weg of een (mid)week vakantie. Deze welverdiende break kan zoveel teweeg brengen; het geeft mensen een steuntje in de rug en kan ze zelfs op een ander spoor in hun leven brengen. Dankzij de nieuwe samenwerking met Stichting CAV hebben een aantal kwetsbare gezinnen dit najaar nog van een vakantie kunnen genieten. Benieuwd naar hun verhalen? Kijk op: www.reismetjehart.nl/reisverhalen

portret-mila

Mila Wit