Picnicktafels schilderen bij Fonteynenburg

Omdat CAV dit jaar 50 jaar bestaat, wilde CAV Zoetermeer graag iets terug doen voor haar cliënten en samenwerkingspartner in de vorm van een huishoudelijke klus. Fonteynenburg in Rijswijk, locatie Wisselspoor, werd de gelukkige. Zij hadden op het grasveld in de tuin een aantal picknicktafels en banken staan die nodig aan een opknapbeurt en een nieuwe laag verf toe waren. Daarom vertrok een team van 8 medewerkers van CAV Zoetermeer in november naar Rijswijk om deze klus te klaren.

 

Fonteynenburg ondersteunt en begeleidt mensen met een psychiatrische aandoening en daarbij vaak psychosociale problemen. Het CAV- team bestond uit stagiaires, bewindvoerders, ondersteuners en iemand van HR. Door Fonteynenburg zelf zou deze klus pas over twee jaar opgepakt kunnen worden dus de hulp was meer dan welkom. En voor CAV Zoetermeer was dit een mooie gelegenheid om te laten blijken dat ze de samenwerking waarderen.

Ook de benodigde producten had CAV van te voren zelf aangeschaft. Vol enthousiasme hebben de schilders maar liefst twee picknicktafels met vaste banken en twee losse tafels met losse banken geschilderd. Het was gelukkig prachtig weer waardoor ze zelfs sneller klaar waren dan verwacht. Al met al een zeer geslaagde middag met een mooi resultaat!